maandag 9 maart 2015

Hiep hiep hoera voor Amber!

Deze morgen kregen we in onze praatronde bezoek van Carmen. Zij had een kaartje voor onze klas bij: het was van de papa van Yara uit Singapore, een land in het verre AziĆ«. Dat hadden we nog niet aangeduid op onze wereldbol :-)  En er plakte een hele mooie postzegel op het kaartje.
Dank je wel, Marco ( papa van Yara ) voor de leuke verrassing!



Terwijl wij goed werkten in ons contractwerk, deelde Kirsten de chocoladenestjes van het kookatelier en het recept om het thuis zelf te maken uit aan de kinderen die het vrijdag gemaakt hadden. Ze waren na een weekendje in de koelkast goed hard geworden en klaar om thuis op te smullen.









Namiddag vierden we de verjaardag van Amber. Zij is zaterdag 8 jaar geworden. Op haar levenslijn stonden prachtige foto's uit haar baby - peuter - kleuter en lager onderwijsperiode: samen met mama, samen met haar zussen, een viergeslacht,...

We maakten ook kennis met Bertje, de lievelingsknuffel, die Amber kreeg toen ze in het ziekenhuis lag tijdens haar kleuterperiode. Amber had ook nog haar 1ste schoentjes, een mooi herinneringsalbum, een springsdiploma, een flesje om melk uit te drinken, ... meegenomen in de verjaardagsdoos.












Na een fijne levenslijnronde trakteerde Amber ons op lekkere cake en frisse sapjes. Dank je wel, Amber en nog een hele dikke proficiat met je 8ste verjaardag, lieve meid!











Geen opmerkingen:

Een reactie posten