dinsdag 24 maart 2015

Grasmannetjes

Wow, hoe cool is dat! Ons klasje ( een groepsfoto en een grote foto van Manuel ) stond dit weekend in de krant ( Het Belang van Limburg ) tijdens de zonsverduistering in Kattevenia. En Alexander kwam zelfs op t.v. tijdens het nieuws!



Vorige week zagen we tijdens het 1ste video- fragment van onze ' Zie ze groeien- doos ' wat we allemaal kunnen doen met de spulletjes uit de doos. We vonden het meteen een leuk idee om grasmannetjes in de klas te maken.

Vanmiddag staken we onze handen uit de mouwen en maakten we ze lekker vuil...
Alexander bracht van thuis ook een leuk grasmannetje mee; dat was gemaakt met een nylonkous. Wij gebruikten een plastic fles die we in de helft knipten. Dan versierden we de gezichtjes met oogjes, een neusje,... en vulden we ze met potgrond. Bij Laura strooiden we de graszaadjes op onze potgrond en gaven we onze kale mannetjes al wat water. Hopelijk kunnen we snel ' kappertje spelen ' :-)
































 In onze afsluitronde las Jens trots een kort verhaaltje voor uit zijn ' 1 minuut - verhalenboek en deelden we weer verschillende leeskronen en miss / mister boekenwurmlinten uit. Dikke duim, allemaal!








Geen opmerkingen:

Een reactie posten