woensdag 18 maart 2015

Een fijne kiesronde!

Vanmorgen waren twee lieve meisjes aan de beurt voor onze verrassingsronde en ze waren héél blij toen de dobbelsteen vorige week uitkwam op de gele bol... want dat betekent kiesronde :-)

Zyna koos voor techniekronde: ze had twee draakjes en een bloem gemaakt van knutselmaïs want daar knutselt ze heel graag mee. Zyna toonde ons een zak knutselmaïs en vertelde ons hoe je van die mooie knutselwerkjes kan maken. Goed verteld, Zyna!






Tijdens haar hobbyronde stelde Janneke haar lievelingssport voor: paardrijden. Ze had spulletjes meegenomen die je zeker nodig hebt als je gaat paardrijden: een tok, handschoenen en een speciaal vest, om je te beschermen als je valt. Op haar mooie powerpoint konden we niet alleen de juffen van Janneke zien, maar we zagen ook Janneke ' in actie ': wow, wat doet ze dat goed! Janneke volgt paardrijles in een manege in Diepenbeek en ze is gelukkig nog niet gevallen. Janneke, je mag trots zijn op jouw superhobbyronde: we hebben weer heel wat bijgeleerd!









Gisteren keken we na onze klasraad naar het 1ste videofragment van ' Zie ze groeien '. Daar  kregen we heel wat uitleg over onze ' Zie ze groeien - doos ' en zagen we verschillende leuke ideetjes. Volgende week gaan we met de graszaadjes uit de doos een grasmannetje maken. Daarvoor heeft elk kindje een plastic fles met dop nodig. We kijken er naar uit!










Er zijn deze week opnieuw verschillende jongens en meisjes die een leeskroon verdienden: een dikke proficiat boekenwurmpjes!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten