donderdag 18 september 2014

Vakantieronde en zwempret

Onze dobbelsteen bepaalde deze week dat onze verrassingsronde een vakantieronde zou worden. Jef toonde ons op het smartbord verschillende mooie vakantiefoto's uit Italië.  Hij had ook een boek bij waar we de vorm van Italië en de kleuren van de Italiaanse vlag zagen. Bij het kruisje had Jef, samen met zijn ouders en klein zusje, een heerlijke vakantie gehad. We telden samen in het Italiaans en heel wat kinderen kenden nog wat Italiaanse woorden: bacio, buona notte, gelato,... Dikke duim, Jef... goed verteld!





Terwijl wij de nieuwe letter ' s ' van het woord ' sok '  leerden, las Amelia de handleiding van ons nieuwe klasspel Troy goed door. In de afsluitronde legde ze ons alle spelregeltjes fijn uit, zodat we het volgende week tijdens hoekenwerk kunnen spelen.  Knap hoor, Amelia!


Jullie zullen het wel gezien hebben in onze boekentas, mama's en papa's, maar vandaag hebben we geen boterhammetjes gegeten. Want Kirsten trakteerde voor haar verjaardag op lekkere pannenkoeken.Mmmm, dat smaakt toch altijd hé!








Muisstil... aan het genieten van Tinkerbell!



Namiddag gingen we, de eerste keer dit schooljaar, zwemmen in het sportcentrum van Genk. Alle kinderen mochten laten zien wat ze al konden en op deze manier kon meester Seppe groepjes maken.
Natuurlijk was er ook nog wat tijd over om lekker te ravotten in het water :-). Dank je wel aan alle mama's die ons goed geholpen hebben tijdens het omkleden.






























Geen opmerkingen:

Een reactie posten