vrijdag 19 september 2014

Strapdag!

Tijdens de week van de mobiliteit deed ook onze school vandaag opnieuw mee aan de jaarlijkse strapdag. Samen met heel wat mama's en papa's ' strapten ' we van de Bosdel tot aan onze school. Om deze leuke wandeling op een veilige manier te doen verlopen kregen we politiebegeleiding  en droegen we natuurlijk allemaal onze fluo - vestjes. Bij onze aankomst op school zongen we met zijn allen het straplied. Heel wat kids uit ons klasje lieten spontaan hun dansmoves zien: geweldig!






















onze jongste strapper








Na onze strapwandeling stelde '  journalist van de week '  Amira haar krantenartikel voor. Het ging over kabouter Lui die zijn optredens heeft moeten afzeggen, omdat hij vecht tegen lymfeklierkanker. Er kwamen heel wat vragen en andere verhalen van onze klasgenootjes. Hopelijk wordt hij snel beter! Amira, doe zo verder, je hebt je artikel thuis goed voorbereid!




Joke had gisteren een boekje bij, maar omdat het toen verrassingsronde was had ze het nog niet kunnen tonen aan ons. Voor de speeltijd hadden we nog wat tijd over, dus vertelde Joke trots dat haar mama op een beiaard kan spelen. Dat is een soort piano, waar je op kan tokkelen en waar je dan mooie melodieën door de klokken van de kerk kan horen. Nu zijn we echt wel heel benieuwd hoe dat klinkt hoor!



een foto van de mama van Joke
Een dikke duim voor alle jongens en meisjes van mijn klasje: wat hebben jullie deze week weer hard en superenthousiast meegewerkt. Ook waren er nu weer verschilldende rupsen volgeplakt en was het grabbeltijd! Joepie!


Nog een foto van onze verjaardagskalender, die we met veel plezier versierd hebben...



Geen opmerkingen:

Een reactie posten