woensdag 17 september 2014

Onze 1ste jarige!

Deze week is het de week van de sportclub. Daarom mochten we vandaag allemaal in onze sportoutfit naar school komen en stelden we de sport die we beoefenen voor aan alle kinderen van onze school. Heel wat sporten kwamen aan bod: zwemmen, dansen, tennissen,... maar voetbal was wel heel erg populair! Ook in ons klasje zitten heel wat sportievelingen...

 




























Eenmaal terug in ons klasje beet Jens de spits af, want hij mocht als 1ste zijn levenslijn voorstellen. Jens werd gisteren 6 jaar en er zaten heel wat spulletjes in zijn verjaardagsdoos: zachte knuffels, zijn geboortekaartje, een fietsdiploma, zijn doopsuiker,... Op de levenslijn toonde Jens ons mooie foto's uit zijn baby - peuter en kleutertijd. We duidden de foto aan waarop Jens erg jong, ouder,... was en Amelia las de tekst op het geboortekaartje voor. Wat was dat fijn: zo'n levenslijnronde... we kunnen niet meer wachten dat het onze beurt is :-).



 














We schreven vandaag de letter ' v ' van vis en Kirsten was héééél trots op ons... want het ging echt goed! Doe zo verder, lieve kindjes!


 
 

Na de speeltijd trakteerde Jens ons op heerlijke cupcakes: mmmmm! Amelia zorgde voor een mooie tekening op het verjaardagskaartje en Janneke ging rond, zodat alle kinderen hun naam op het kaartje schreven. Jens had ook nog een superleuk klaskado bij: een smart game van ridders en een puzzel in de vorm van een wereldbol. Dank je wel, Jens en nog een hele dikke proficiat met je 6de verjaardag!










1 opmerking: