donderdag 17 september 2015

Vakantiekiekjes van Emani en Ynse...

Vanmorgen begonnen we met de ( uitgestelde ) vakantieronde van Emani en Ynse.

Emani had vakantiefoto's bij van Zeeland en Italië. Ze wist niet waar Zeeland lag, maar het was in ieder geval minder ver rijden dan Italië. We zagen Emani op het strand en aan de zee, aan een smakelijke tafel want er stond bbq op het menu en een beetje boze Emani omdat ze niet kon slapen. Emani vond de vakantie in Italië het allerleukst!

Fijn verteld, lieve meid!












Ynse vertelde dat ze tijdens de zomervakantie had genoten van haar nieuw zwembad. Ze was ook naar de zee geweest, waar ze veel zandkastelen had gebouwd met haar papa. Op het strand had ze ook een jeep van de redders gezien. Op de laatste foto zagen we een piramide van kinderen; dat hadden ze geleerd op een leuk circuskamp.

Goed gedaan, Ynse!






Na de verrassingsronde keken we naar een kort videofragment over vissen, want we leerden deze week de letter ' v ' van het woordje ' vis '. We oefenden nog eens goed met onze letter - en woorddozen en maakten verschillende ' hak - en plakluisteroefeningen '.








 We maakten ook met onze armen, voeten, armen,... op verschillende manieren de letter ' v '.


Omdat we voormiddag hard gewerkt hadden, was er nog een half uurtje tijd voor hoekenwerk: joepie, dat doen we echt heel graag!

Yana wou graag de tekening van ' vis ' maken, omdat haar visje gestorven was. Emani en Ynse maakten een mooie tekening over hun vakantie.

















Emani tekende haar foto over: knap!
Na de verjaardagen van Kaat en Kirsten wilden we graag weten wanneer onze andere klasgenoten jarig zijn.  Daarom begonnen we namiddag aan een verjaardagskalender. Omdat we ook nog gingen turnen, zullen we er morgen verder aan werken. Het zag er wel al heel mooi uit!






2 opmerkingen: