zaterdag 3 januari 2015

Ons kerstfeestje


Eén week voor de kerstvakantie...

Roos en Noor trakteren ons op prachtige en lekkere cupcakes; zij zullen allebei 6 jaar worden tijdens de vakantie... Alvast een dikke proficiat, lieve meisjes!




Yarne laat tijdens de techniekronde zien, hoe je een lichtje kan doen branden. Hij heeft thuis zelf een schema getekend; zo weet hij goed welke kabeltjes hij in de klas moet verbinden. 
Knap gedaan, Yarne!





Tijdens de actua -ronde vertelt Larissa ons over een zeer spijtig ongeval. Twee jongens gooiden uit verveling vanop een brug met kasseien, waardoor die door het raam van een automobilist terecht kwamen. De bestuurder sterft hierdoor; het was een jonge vader, die van vissen hield. Dat konden we op de foto zien! Larissa maakte thuis samen met haar mama kleine tekeningen, waardoor ze het krantenartikel zeer goed kon navertellen. Prima gedaan, Larissa!




Tijdens verschillende afsluitrondes lieten heel wat kinderen trots hun knutselwerken, die ze tijdens ons project ' Afval ' gemaakt hadden, zien. Super!














En dan was er op vrijdagnamiddag ons kerstfeestje, waar we zo lang naar uitgekeken hadden. Eerst deelden we de pakjes uit; wat een leuke cadeautjes kreeg iedereen!  De lachende gezichtjes spraken boekdelen!
Daarna was er nog tijd om iets lekker te smullen en te drinken, een spelletje te spelen, muziek te beluisteren, te dansen,...  Kortom,  het werd een supergeslaagd kerstfeestje!


Een dikke dank je wel voor alle lieve kerstkaartjes en cadeautjes!


























Dank je wel, Jeffke!












Om 15 uur mochten we tijdens het forum nogmaals genieten van de mooie kerstliedjes van ons schoolkerstkoor: echt prachtig!


Ik wens iedereen supergezellige feestdagen en een spetterend oud op nieuw:  geniet ervan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten