woensdag 2 maart 2016

Hiep hiep hoera, Jasmijn!

Kalendervrouw Yannina las vanmorgen de datum in onze ronde voor: 2 maart 2016. Precies 7 jaar geleden zag Jasmijntje het levenslicht. Dus is ze geboren in het jaar 2009...rekende Ata snel uit.

Jasmijn had thuis heel veel foto's op haar levenslijn geplakt en ze kon bij elke foto wel iets vertellen. We zagen een schattige pasgeboren Jasmijn met haar grote zus Charlotte, Jasmijn die haar 1ste stapjes zette, fotomodel Jasmijn in Turkije, een mooie verjaardagstaart, Jasmijn met kapitein Winokio, ... wat een leuke momenten allemaal!

In de verjaardagsdoos zaten een piepklein pyjamaatje, een glitterdoosje met vééééél tutjes, haar geboortekaartje en haar fleurige doopsuiker.

Jasmijn, we vonden dat je dat heel goed verteld hebt: dikke duim!










Na onze les spelling ( waarin we de verbindingen tussen de letters goed inoefenden ) en de speeltijd trakteerde Jasmijn ons op prachtig versierde cupcakes en chocomelk.  Ze waren echt heerlijk!

In de afsluitronde pakje Jasmijn haar klascadeautjes heel rustig uit ... om het spannend te houden. Ze had voor ons klasje stiften, kleurpotloden, wit en gekleurd tekenpapier en verfborstels gekocht. Daar zijn we superblij mee... want alles begint stilletjes op te geraken en uit te drogen.

Een dikke dank je wel, Jasmijn, voor je lekkere traktatie en je klascadeautjes!

En natuurlijk nog een hele dikke proficiat met je 7de verjaardag, lieve meid!

Omdat Jasmijn maar één keer 7 jaar wordt, speelden we nog wat leuke kringsspelletjes... waar we van genoten.



















Geen opmerkingen:

Een reactie posten