woensdag 9 oktober 2013

Franse les en een grappig toneel

Vanmorgen begonnen onze woensdagmorgen niet met een verrassingsronde, maar met iets helemaal anders... Mama Nounou, de mama van Emre, kwam ons Franse les geven. We begonnen met elkaar te begroeten en voor te stellen in het Frans, daarna leerden we tellen en elkaar bedanken. Het was een zeer leerrijke en leuke les, die zeker voor herhaling vatbaar is. Dank je wel en tot gauw, Nounou!
De kids van onze klas kwamen zelf met het goede idee om nog andere mama's van onze klas uit te nodigen om ons Grieks en Italiaans te leren... Altijd welkom!















Nadat het 1ste leerjaar hun eerste toets van Nederlands gemaakt had en het 2de leerjaar  het 20 - veld herhaalde, was het tijd voor speeltijd... Na de speeltijd bleven we in de speelzaal... want samen met de kleuters van Kristie en de kinderen van de 2de graad keken we naar het toneel 'Sarah de sprinkhaan '. Het was een supertof toneel, dat ons op een grappige en boeiende manier leerde hoe we thuis en op school goed kunnen sorteren. Regelmatig mochten er kinderen gaan helpen en iedereen hing aan de lippen van Jo, de boswachter... Op de volgende foto's kunnen jullie ook zien dat er echte dieren meespeelden: een uil, een kip,... Wat een geslaagde afsluiter van onze omgevlogen woensdagvoormiddag!






























Geen opmerkingen:

Een reactie posten