dinsdag 12 maart 2013

Lekker bezig!

Vandaag begonnen we onze praatronde met veel minder kinderen dan normaal, maar tegen half 10 waren de meeste kinderen dan toch op school geraakt... Wat een sneeuw! Leuk voor de kids op de speelplaats, maar gevaarlijk op de weg!

In de voormiddag herhaalden de kinderen van het 1ste leerjaar de sch -woorden ( Chiela kreeg een nieuwe schommel en Doris was naar het schoolfeest gekomen ) en leerden ze  de hoofdletters ( enkel herkennen, schrijven is voor het 2de leerjaar ). De kinderen van het 2de leerjaar luisterden naar het verhaal van Jantje Snoeper en zochten nadien woorden met een open lettergreep: stenen, muren, slapen,...

Het 2de leerjaar was heel blij, want in de namiddag kwam oma Joske met hen paasmandjes knutselen. Maar kindjes van het 1ste leerjaar, niet getreurd... volgende week zijn jullie aan de beurt!
Oma Joske, alvast bedankt voor je leuke knutselles!











Maar de kids van het 1ste leerjaar zaten ook niet stil! We maakten samen de uitnodiging voor ons letterfeest, dat op woensdag 20 maart zal doorgaan. Ook kleurden we de letters voor onze letterzoektocht in. De originele uitnodiging hangt op het prikbord in de speelzaal en in de kaft van jullie kindjes zit een gekopieerd exemplaar. Lieve mama's en papa's, laten jullie weten als jullie erbij kunnen zijn? Lukt het niet, dan is  oma, opa, tante, nonk,... natuurlijk ook altijd welkom!












1 opmerking:

  1. Wat een superknappe en originele uitnodiging!
    Dikke pluim voor jullie!

    BeantwoordenVerwijderen