vrijdag 15 maart 2013

Leuke spelletjes!

Na ons leesatelier was het tijd voor onze spelletjesronde. Feyza bracht het Italiaans spel UNO mee. Omdat ze het thuis dikwijls met haar familie speelt, kon ze dit leuk spel goed uitleggen. Er waren verschillende  kinderen van onze klas die het spel ook thuis hadden, maar met een kaartjesverdeler erbij!Jade en ChloĆ« waren het winnend team: zij waren het eerst al hun kaarten kwijt!










Ook Milan was vandaag aan de beurt:  hij bracht een memoryspel met prachtige paardenfoto's mee. Samen met Anouk zocht hij voor welke leeftijd het spel geschikt was en met hoeveel personen je het spel kan spelen.  Sigi waarschuwde ons al voordat we begonnen dat hij een krak is in memory en hij bewees dit ook wel echt: hij had het meeste duokaarten gewonnen!












Namiddag stond een zwemles op de planning. Feyza liet ons eraan denken dat we iets aan de buschauffeur moesten vragen: Anouk beweerde in de praatronde dat haar walkies talkies een bereik hadden van 8 kilometer. Omdat we geen idee hadden hoe ver dat is, lieten we de chauffeur een seintje geven als hij 8 kilometer had gereden. Maar wat bleek? Vanuit onze school tot in sportcentrum is maar een afstand van 7 kilometer.

Eenmaal in het zwembad lieten we ons weer van onze sportiefste kant zien. Er waren zelfs een aantal kinderen die al wat baantjes konden zwemmen in het grote zwembad. Omdat we nu met 3 zwemniveaus zitten en we maar 2 begeleiders hebben ( Kirsten en Bianca ) zoeken we nog een mama, papa, oma of opa die het groepje in het 1meter - bad kan begeleiden.





Anouk en Milla
Free 
Lauranne in 1 meter
Doris
Senne
Arvid, Thijs en Malik in actie!

1 opmerking:

  1. Amai, wat is die spelletjesronde leuk!
    Fijn om te lezen dat de leerlingen vd eerste graad al zo goed kunnen zwemmen. Proficiat!
    Hopelijk vinden jullie nog een begeleider.

    BeantwoordenVerwijderen