donderdag 26 november 2015

Koekjes maken voor Rode Neuzendag

Naar aanleiding van ons project ' Laat je tanden zien! ' kwam deze morgen juf Martien van ' De Voorzorg ' op bezoek in ons klasje, om ons nog meer te vertellen over ' onze bijtertjes '.

We luisterden naar een leuk verhaal met prenten, we proefden van zoete en zure dingen en we maakten opdrachten in een mooi tandenboekje.

Omdat we leerden dat water goed voor onze tandjes is en natuurlijk ook omdat we goed hadden meegewerkt, kregen we allemaal een mooie drinkfles met ijsblokstaaf: super!

Een fijn begin van ons druk dagje!













 Daarna was het tijd voor onze herhalingstoets van wiskunde...


Terwijl we na de speeltijd in ons contractwerk schrijf - knip en stempelopdrachten uitvoerden, kwamen we in groepjes met veel plezier werken aan onze koekjes voor ' Rode Neuzendag '. Morgen zullen we ze tijdens de tentoonstelling van de 3de kleuterklas ( om 14u30 ) verkopen voor het goede doel. Ze roken in ieder geval al héééééérlijk!

Dank je wel, lieve ouders, voor het meegeven van de ingrediënten!
 
























Tijdens onze middagpauze keken we ook nog naar de foto's en het kort filmpje van Kaat, want zij was deze week naar de tandarts geweest ... paste natuurlijk super bij ons project hé!

Namiddag gingen we, samen met de jongens en meisjes van het 2de leerjaar, zwemmen in het Sportcentrum van Genk.

Jullie lezen het hé ... het was een drukke, maar superleuke donderdag!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten