donderdag 4 juni 2015

Leuke volkspelen en een geslaagde verrassingsronde!

Vanmorgen speelden we, samen met de oudste kleuters, het 2de leerjaar en een andere Genkse school, leuke volksspelen op de speelplaats: sjoelbak, kegelspel,knikkerrace, Jenga, stelten lopen, ...  Bij elk spelletje stond een jongen en / of meisje van de 3de graad, die het spel eerst goed uitlegde en dan begeleidde: super, kids van de 3de graad!

Het werd een hele fijne voormiddag, waarbij we ook nog eens lekker konden genieten van het zonnetje!
















































Gisteren zorgden Emre en Jeff voor een leuke verrassingsronde.

Emre koos voor spelletjesronde en hij had alles al mooi klaar gelegd, voordat we in de klas kwamen. Emre legde de spelregels van Monoply goed uit en tijdens de speeltijd speelden enkele kinderen het populaire spel.

Jeff liet ons tijdens zijn muziekronde genieten van een lied van Pavarotti: dat is een Italiaanse zanger, die opera zingt. Jeff zelf zong ook uit volle borst mee: schitterend! Binnenkort gaat hij met zijn mama ook naar een operaconcert in de C - mine.
Op een blad toonde Jeff ons ook heel wat muziekinstrumenten en bij het instrumentaal lied ' De 4 jaargetijden ' hoorden we heel duidelijk de zomer, herfst,...: snel, langzaam, hard, zacht,...

Jongens, jullie hebben dat heel goed gedaan: dikke duim, allebei!











Geen opmerkingen:

Een reactie posten