donderdag 25 juni 2015

Alexander... bijna 7 jaar!

Niet alleen Joke, maar ook Alexander wordt 7 jaar tijdens de grote vakantie. Daarom stelde hij vanmorgen zijn levenslijn met prachtige foto's voor. We zagen Alexander als baby'tje in bad, op verschillende vakanties, in Ponyparkcity, aan het stuur van een grote boot, op zijn communieviering met dezelfde priester die hem gedoopt had,...

Uit de verjaardagsdoos haalde Alexander een mooi herinneringsboekje met echo's - babyhaartjes -..., een origineel tandendoosje, een aandenken van zijn 1ste communie,...

Alexander, het was een superlevenslijnronde: we hebben ervan genoten!














Om 10 uur trakteerde Alexander ons op heerlijke '  Ninja Turtlescupcakes ' en versierde appeltjes: echt mooi gedaan!









Na de speeltijd schreven we eerst de vakantiekaartjes, die we vorige week bij Kristie drukten, naar onze correspondentievriendjes. Zo zullen ze hun kaartje nog net op tijd ontvangen: hopelijk zijn ze er héél blij mee!









Dan was het tijd voor de gezelschapsspelletjes die we van thuis meebrachten. Sommige kinderen wilden graag verder werken aan hun zomertekening. Janneke maakte een kaartje voor Alexander. Manuel en Laura versierden met plezier de envelop voor onze correspondentieklas.













Net voor de middagpauze maakte Alexander zijn klascadeautje open: dank je wel, lieve jongen, voor de toffe leesboekjes! Ik wens je alvast een superleuk verjaardagsfeestje en een dikke proficiat hé!

Janneke gaf het mooie kaartje.

Laura liet trots de grote envelop zien.



Namiddag trokken we naar buiten. In de schaduw vertelden de jongens en meisjes van het 2de leerjaar hoe ze hun blote voetenpad gemaakt hadden. Natuurlijk konden we niet wachten om dat uit te proberen dus... snel die schoenen uit!!!!

Dit was echt zalig voor onze voetjes: modder, schors, water, zand, dennenappels,... we liepen er lekker door.  Dikke pluim, 2de leerjaar!


















Wat een superdagje vol afwisseling!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten