woensdag 10 juni 2015

Hiep hiep hoera voor Laura!

Vandaag vierden we de 7de verjaardag van Laura. Zij is, net zoals Kyana, geboren op 9 juni... maar 1 jaartje vroeger!

In de kring stelde Laura haar mooie levenslijn voor. Op de prachtige foto's konden we zien dat Laura al in verschillende landen op vakantie is geweest. We zagen een kleine Laura in de armen van haar mama en papa, Laura in de sneeuw, Laura in bad,  Laura verstopt in een doos, Laura op haar verjaardagsfeestjes in ' Het heempark ',...  Bij elke foto wist ze iets te vertellen!

In de verjaardagsdoos stak niet alleen de mooie en grote knuffelbeer van Laura... maar ook een piepklein kleedje en een knuffelmuis met slabbetje. In het dikke foto - album waren foto's geplakt van een pasgeboren Laura ( zo lief ) en van haar doopfeest. Ook haar geboortekaartje en haar doopkaartje liet Laura ons graag zien. Heel goed gedaan, Laura!

Om 10 uur trakteerde Laura ons op heerlijke fruitpizza en cupcakes. Na het verjaardagslied en het privé - concert van Jeff smulden we er lekker van.

Als klascadeau bracht Laura beloningsstickers, AVI - leesboekjes en knutselplooiblaadjes mee: dank je wel, dat kunnen we goed gebruiken in ons klasje.

Nog een dikke proficiat met je 7de verjaardag, grote meid!

































Geen opmerkingen:

Een reactie posten