dinsdag 28 april 2015

Monodruk voor onze mama's

In de namiddag werkten we, na onze klasraad,verder aan onze moederdagverrassing. Sommige kinderen moesten nog ecoline blazen met rietjes, terwijl anderen begonnen aan het kaartje voor onze lieve mama.

Dit schooljaar oefenden we al verschillende druktechnieken, maar ' monodruk ' (waarbij we een stukje plexiglas en onze vinger, een oorstokje,... gebruiken ) was nog niet aan bod gekomen. 

We vonden het erg leuk om te doen, maar  meer gaan we echt niet vertellen... dat is voor 10 mei!

















Volgende week gaan we nog een cadeautje maken; Laura liet ons al eens zien hoe we dat zullen doen...


In onze afsluitronde wou Yara heel graag haar foto's laten zien. Ze is dit weekend naar ' Belgium got talent ' geweest. Dat is een show waar je kan laten zien wat je goed kan: dansen, zingen, mopjes vertellen,... De jury laat met kruisjes weten als ze het goed of niet zo goed vonden. Yara had er duidelijk van genoten om in het publiek te zitten. Wat een leuke foto's, Yara!





Yarne, Alexander, Rebeka en Kyana lazen ook nog een stukje voor uit het zelfgemaakt boekje van onze correspondentieklas, dat we gisteren per post ontvingen. Het was een mooi verhaal over de laatste schooldag en het begin van de vakantie... daar moeten wij nog even op wachten :-)






Geen opmerkingen:

Een reactie posten