donderdag 2 april 2015

Een goede gevulde paasdag!

Wat hebben wij er een supergeslaagde dag opzitten!

We begonnen onze morgen goed met een gezond paasontbijt, samen met het 2de leerjaar. Daar zouden we wel aan kunnen wennen elke dag :-)  Dank je wel om allemaal iets mee te brengen van het boodschappenlijstje: zo konden we lekker smullen van het vers brood, tomaatjes, fruityoghurt, kaas, hardgekookte paaseitjes,...





















Met een goed gevuld buikje gingen we onze boekjes wisselen voor nieuwe boekjes in de bibtruck. Heel wat kinderen zijn goed vooruit gegaan en mochten boekjes kiezen van een hoger leesniveau: super!



Na de speeltijd was het dan eindelijk zover: samen met de kleuters en de jongens en meisjes van het 2de leerjaar zochten we op het schoolterrein onze paasmandjes. Sommige mandjes vonden we meteen, anderen moesten we goed zoeken. Maar uiteindelijk kon iedereen een goed gevuld mandje mee naar huis nemen.



















Namiddag werkten we in onze ' gezonde en ongezonde voedingsbundel ', om te kijken als we alles goed hadden onthouden van de proefjes, de posters, de ingrediƫnten van het paasontbijt,...

Maar eerst verstopten we onze zelfgemaakte papieren eitjes op een stokje voor de oudste kleuters van Kristie. Wat waren we benieuwd als ze onze geheime boodschap konden ontcijferen!














Jaja, de flinke kleuters slaagden erin om de boodschap te ontcijferen: wat knap! Ze kwamen het trots vertellen in ons klasje.





In de afsluitronde blikten we nog eens terug op onze superdag: wat hebben we kunnen genieten van de koude maar gezonde buitenlucht! En Manuel verdiende een leeskroon: doe zo verder, jongen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten