woensdag 26 februari 2014

Uitnodiging voor ons letterfeest

Zoals elke woensdag begonnen we onze dag met een verrassingsronde. Maar het was wel de 1ste keer dat de dobbelsteen op beroepenronde werd gegooid. Miet liet ons eerst een borstel zien, omdat haar mama een kapster is. Ze vindt het erg leuk om haren te verzorgen. Deze morgen had ze bij Miet twee mooie vlechten gemaakt. In de zaak heeft de mama van Miet een heel speciale shampoo, die op chocomousse lijkt... Miet had ook nog een beertje met skilatten bij, omdat haar papa op een skipiste in Duitsland werkt. Als er mensen zijn die hulp nodig hebben in de sneeuw of in de liften, helpt hij hen met veel plezier. Zyna vertelde ons dat haar papa turnmeester is op een school, want hij is heel erg sterk en hij kan goed handstand doen. Zelf wilt Zyna graag kok of zangeres worden.'  Kok ' omdat ze heel graag pannenkoeken maakt met haar mama en ' zangeres ' omdat ze heel graag zingt en zelfs blijft zingen ... ook al is het liedje op de radio al lang gedaan.

Zoals jullie kunnen zien op de foto's zijn enkele kinderen al in carnavalsfeer, morgen mogen jullie ook nog verkleed naar school komen hé... want in een leuke carnavaloutfit gaat het rekenen en lezen nog beter!





Omdat het nu niet meer zo lang duurt, maakten de kinderen van het 1ste leerjaar een uitnodiging voor hun letterfeest. Samen met hun mama en / of papa zullen de kinderen op maandag 10 maart vieren dat ze al hun letters kennen.

Eerst vertelden we wat er zeker allemaal op onze uitnodiging moest staan en daarna gingen we aan de slag: de karton beplakken met gekleurd papier,  stempelen met kleine en grote letterstempels, schrijven met glitterkleurpennen en versieren met letterkoekjes. Op ons prikbord hangt onze mooie uitnodiging, maar jullie kunnen hem nu ook al op de foto's zien. Goed gedaan, flinke kids!








Geen opmerkingen:

Een reactie posten