dinsdag 25 februari 2014

Toneel en snowboarden versieren

Vanmorgen hadden we geen leesatelier, want de bus kwam ons om half 10 halen om naar het toneel
 ' Snipperdagen ' in de C - mine te gaan kijken. Het was een wat vreemd toneel ( omdat er een gekke, maar soms herkenbare taal werd gesproken en sommige situaties dikwijls herhaald werden ), maar de meeste kinderen vonden het supergrappig!















Toen we terug op school kwamen, vertelden we heel even over het toneel in onze praatronde en dan was het alweer tijd voor onze godsdienstles. Na de middagpauze stond het versieren van onze snowboarden, die we vrijdag zullen dragen op de carnavalstoet, op de planning. En wat maakten we kunstwerken van die houten plankjes: snowboarden in de voetbalkleuren van onze favoriete voetbalploeg, met ons lievelingsnummer, met vrolijke kleuren door elkaar, met hartjes, met onze naam,... knap van jullie hoor!

























We sloten onze goed gevulde dag af met ' de move tegen pesten '. Vorige vrijdag is de week tegen pesten begonnen en we zullen elke dag, samen met alle kinderen van onze school, oefenen om deze vrijdag aan iedereen te laten zien en horen hoe goed we ' de moves ' kunnen. We kregen vandaag nog een mooi armbandje tegen pesten, dat we de hele week gaan aanhouden. En in ons contractwerk zit ook de tekst van dit leuk liedje tegen pesten, samen met enkele opdrachten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten