vrijdag 14 februari 2014

Geslaagde dikke truiendag!

Wat een superleuke ' dikke truiendag ' hebben wij achter de rug! We begonnen met een lesje zumba om het lekker warm te krijgen.. Alle kinderen van de school waren van de partij in de speelzaal om goed te bewegen op heerlijke dansmuziek. Toen we onze jas uitdeden in de gang, was het al meteen duidelijk dat iedereen heel wat werk gemaakt hadden om hun truien mooi te versieren...knap hoor!















Na de speeltijd speelden we in de klas het spel " Wie krijgt de meeste truien aan? ". We kregen telkens 1 minuut de tijd om per 2 zoveel mogelijk truien aan te trekken... Echt leuk om te doen en héééél grappig om naar te kijken!















Let vooral op de benen van Senne...
Namiddag stond een schoolatelier op het programma... Bij het kookatelier van Kirsten maakten we warme chocomelk en versierden we koekjes met Valentijnshartjes. Dat smaakt altijd en nog meer als de verwarming wat minder staat dan anders hé... Zijn jullie benieuwd naar de andere ateliers, kijk dan zeker op de andere klasblogs en onze schoolwebsite www.freinetonthemove.be/ 








 












Afsluiten deden we, naar jaarlijkse traditie, met een ' dikke truienmodeshow '. Klas per klas liepen we over de catwalk, om onze supercoole, schattige, originele,... truien te tonen aan juryleden Marijke en Kees ( een grappig typetje uit Nederland, gespeeld door Bart ). Sinja ( uit de klas van Anouk ) en Sigi ( uit de klas van Marjan en Ingrid ) wonnen een lekker warm fleecepak, om thuis heerlijk te chillen in " het zetelke ". Maar het moet zeker gezegd worden: jullie waren allemaal héééél mooi om te zien!!!












 
Voor iedereen een heel fijn Valentijnsweekend met veel lieve knuffels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten