maandag 13 januari 2014

Krav Maga met jarige Senne

Een nieuwe week en het belooft een feestweek te worden, want er verjaren maar liefst 2 kindjes in onze klas. Vandaag mocht Senne 8 kaarsjes uitblazen en hij had leuke spulletjes bij in de verjaardagsdoos: een plukje babyhaar, zijn 1ste tutje, de krant van 8 jaar geleden, zijn plastic ziekenhuisarmbandje,... Hij vertelde dat de 13de normaal een ongeluksdag is voor de meeste mensen, maar niet voor zijn mama...
Senne had ook een mooie levenslijn gemaakt met foto's van Senne in de buik, Senne in de auto op weg naar zijn 1ste vakantiebestemming, een uitnodiging van zijn cowboyfeestje op 3 jaar, een klasfoto van het 1ste leerjaar, ... Goed gedaan, Senne!












 Na de turnles kwamen alle kinderen heel enthousiast binnen, want de papa van Senne was in de turnklas een lesje Krav Maga gaan geven... Dat is een gevechtssport, die echt wel in de smaak viel bij iedereen en dat kan je duidelijk zien op de foto's!





































Na onze rekenlessen werkten we onze stambomen nog tot in de puntjes af en toen was het alweer tijd voor onze afsluitronde en onze klastaken. Senne trakteerde op niet alleen mooie, maar ook heerlijke cupcakes die hij samen met zijn nichtje had versierd. Knap, hoor! Nog een hele dikke proficiat met je 8ste verjaardag, lieve Senne!

 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten