vrijdag 3 mei 2013

Hard gewerkt!

Ook deze week hebben we alweer heel hard gewerkt. We begonnen maandag met een leerrijke les over hygiëne. Het zeepspook leerde ons hoe we onze nageltjes best knippen, hoe we onze neus moeten snuiten,... Om te kijken als we goed geluisterd hadden naar het stripverhaal, speelden we een ganzebordspel met best wel moeilijke vragen. Maar op de meeste vragen wisten we  heel snel een antwoord: super!











De kinderen van het 1ste leerjaar leerden deze week optellen tot 20, terwijl het 2de leerjaar oefeningen maakten op de maaltafel van 9. Maar met ons geheim ' trucje ' lukt dat al heel goed, hé kids van het 2de!

Ook onze namiddagen waren goed gevuld, want we werkten hard aan onze moederdagkadootjes. Maar dat deden we natuurlijk met héél veel plezier.

Onze week sloten we vrijdagnamiddag af met een supergezonde traktatie van Milla en Feyza. Ze brachten allerlei soorten fruit mee en de mama van Feyza maakte er echt heerlijke smoothies mee... Ook al is jullie verjaardag al even geleden ... toch nog 3 dikke verjaardagskussen, Milla en Feyza!









Geen opmerkingen:

Een reactie posten