woensdag 5 oktober 2016

Een leuke kiesronde

Wat een superleuke verrassing deze morgen: zooo.... lief dat jullie allemaal een cadeautje voor me bij hadden voor ' dag van de leerkracht '... één voor één lekkere ingrediënten om thuis een heerlijke pastasaus te maken inclusief  hapjes en een lekker flesje :-)

Een superdikke en welgemeende dank je wel, allemaal!





Nadat ik alle cadeautjes had uitgepakt ( zoveel heb ik er nog nooit mogen uitpakken... geweldig! ), was het aan Kaan en Enes om hun verrassingsronde voor te stellen.
 De jongens hadden kiesronde gegooid, dus we waren toch wel erg benieuwd.

Kaan had gekozen voor een vakantieronde.

Twee jaar geleden ging hij op vakantie in Egypte en aan zijn foto's te zien was het daar echt wel super. Kaan vertelde dat hij op een kameel gezeten had, thee had gedronken, naar een restaurant ging met een boot, ... Ook reed Kaan met een quad in Egypte en ging hij vaak spelen op het prachtige strand. Het was op dat strand, dat we Kaan helemaal ( behalve zijn hoofd ) ingegraven zagen in het zand: daar had zijn mama voor gezorgd :-)!

Enes doet enorm graag capoeira; speciaal voor zijn sportronde had Enes zijn broek meegenomen die hij aan doet als hij naar zijn lievelingssport gaat. Hij liet ons op het smartbord heel wat leuke foto's en een filmpje zien, waarin we ' Enes in actie ' zagen.

Enes wist bij elke foto van de training wel iets te vertellen en op het filmpje hoorden we ook de muziek waarop ze capoeira doen. Dat ziet er echt tof uit, Enes!

Kaan en Enes, knap gedaan allebei: een bank vooruit en een kus van de juf :-)




















Volgende week woensdag zijn Joppe en Resul aan de beurt: zij gooiden de groene kleur. Leuk, onze eerste natuurronde... we kijken er naar uit, jongens!



Tijdens onze rekenles leerden we het cijfer 5 schrijven, tellen en leggen volgens het juiste getalbeeld.

Bij handschriftontwikkeling oefenden we het schrijven van onze nieuwe letter ' aa ' in: echt geen gemakkelijke letter, maar we proberen om te leren hé!





 Enes en Kaan maakten tijdens contractwerktijd een verwerking van hun verrassingsronde in ons praatrondeboek.





 En voor we het wisten was het al tijd voor onze afsluitronde waarin Kaan en Enes hun verwerking trots aan ons voorstelden.

Morgana wou ook nog graag even vertellen over haar muis Joris die ze vandaag meebracht naar ons klasje. De kids vonden het super, dus mama's en papa's ... als jullie niet weten wat kopen met hun verjaardag ... :-)










Geen opmerkingen:

Een reactie posten