maandag 5 oktober 2015

Hiep hiep hoera voor Karell!

Vanmorgen stelde Karell haar mooie levenslijn voor in onze praatronde, want morgen wordt Karell al 6 jaar. We zagen foto's van Karell als baby, peuter en kleuter. En nu zit ze al in het lager onderwijs: wat vliegt de tijd hé!

Uit de verjaardagsdoos haalde Karell haar 1ste boekentasje met naam, haar geboortekaartje en haar lievelingsknuffel met een bijtringetje dat ze van een collega van haar mama kreeg op haar doopsel.

Karell, je hebt dat heel goed gedaan; dikke duim! Alvast een dikke proficiat met je 6de verjaardag, lieve meid!














Namiddag trakteerde Karell ons op vers gebakken wafeltjes. Mmmm, heerlijk! Yannina maakte een mooi kaartje voor Karell en ze zorgde ervoor dat alle namen van de kids uit ons klasje op het kaartje stonden. In de afsluitronde las de mama van Karell een leuk verhaaltje over taartjes voor. Het verjaardagsboek vonden we niet, maar taartjes horen ook bij verjaardagen hé...

Lander kreeg ook nog even de kans om een fragment uit zijn grappig boekje met tekstballonnetjes voor te lezen en hij liet ons ook zijn 1ste vrije tekst over vulkanen zien: knap gedaan, Lander!









 Lieve kindjes en ouders van mijn klasje,

een dikke dank je wel voor het cadeautje naar aanleiding van ' dag van de leerkracht ': suuuuuuperlief en zo persoonlijk... elke keer als ik een tasje thee drink zal ik aan jullie denken :-)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten