vrijdag 9 oktober 2015

Hiep hiep hoera voor Jens!

Omdat Jens morgen 6 kaarsjes mag uitblazen, stelde hij in onze praatronde zijn levenslijn voor. Er waren leuke foto's opgeplakt van een echografie, Jens als klein baby'tje, Jens in de Japanse tuin, Jens met een kleine fiets, Jens naast een sneeuwman, ... Op de grote foto zagen we Jens die een dolfijn aaide; voordat hij mocht aaien, moest Jens eerst een zalfje op zijn handen smeren.

Jens haalde uit de verjaardagsdoos zijn mooi geboortekaartje waarop de datum 10/10/09 stond. We keken op onze scheurkalender en we konden zien dat het nog maar 1 dag duurt voordat Jens 6 jaar zal worden. De maanden van het kalenderjaar werden samen opgezegd; de tiende maand is oktober, de geboortemaand van Jens. En de 09 staat voor het jaar, want alle kinderen uit ons klasje zijn geboren in 2009.

Heel fijn verteld, Jens!

Na de levenslijnsronde trakteerde Jens ons op versgebakken wafeltjes, die echt verrukkelijk waren. Hij had ook nog een leuk klascadeautje voor ons bij: 2 mooie avi - leesboekjes. Dank je wel, Jens, dat kunnen we erg goed gebruiken in ons klasje.

We wensen je alvast een dikke proficiat met je 6de verjaardag: maak er een superdagje van hé...

















We werkten in de voormiddag ons contractwerk af ( dikke duim, want bijna alle kindjes waren klaar: super! ) en we hadden godsdienst- zedenleer - islamles.

Tijdens de middagpauze luisterden we naar de liedjes van Kapitein Winokio, die Jasmijn meebracht.



Namiddag stond er een toneel, voor alle kinderen van onze school, op de planning. Terwijl de acteur alles klaarmaakte in de turnzaal, speelden wij nog lekker buiten: voetballen, krijttekeningen maken,...







 Het werd een leuk toneel met toffe goocheltrucs, een beetje verkeerseducatie en grappige momenten ... kortom een geslaagde afsluiter van onze 6de week.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten