dinsdag 5 februari 2013

Onze lievelingsknuffels

Vorige week had Doris tijdens onze klasraad het idee om eens een knuffelronde te doen... en dit vonden de andere kinderen natuurlijk wel een heel leuk idee! Vandaar dat we vandaag op onze praatrondebankjes vele zachte, mooie en grappige bezoekers hadden. Sommige kinderen hadden hun lievelingsknuffel al van hun geboorte, anderen kregen hem toen ze ziek waren of op vakantie waren.
Soms waren het kadootjes van oma of mama, maar er waren ook knuffels die zelf door hun baasje gekocht of gegrepen ( op de kermis ) waren. Het was echt een fijne start van deze dag!










Na onze middagspeeltijd had Doris nog een verrassing voor alle kinderen bij. Omdat we op haar verjaardagsfeestje de toverkroepoek zo geweldig vonden, had ze voor iedereen een zakje kroepoek met een stappenplan bij. Zo kunnen we thuis ook eens toveren met kroepoek! Dank je wel, lieve Doris!



Vorige week vrijdag begon de week tegen pesten! Na een boeiend klasgesprek en een verhaal van Tip de muis over pesten, was het na onze klasraad ( met goede ideeën en lieve pluimen ) tijd om met de hele school ' de move tegen pesten '  te dansen . Maar wegens technische problemen hebben we dan maar zelf het liedje gezongen en zal het dansen voor morgen zijn... Wordt vervolgd!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten