woensdag 6 februari 2013

Fotoronde

Martine was vandaag opnieuw van de partij, ook tijdens onze fotoronde. Thijs was dit keer aan de beurt en hij liet ons hele stoere foto's van hemzelf met zijn bmx zien. Hij vertelde dat hij heel erg aan het zweten was, maar dat hij toch had doorgezet.De plaats waar hij ging was fietsen, was ver van zijn thuis! De andere foto had zijn mama gemaakt: daar konden we zien dat hij in een kruiwagen lag. Zijn moeke duwde hem en ze gingen samen appels plukken. Thijs vond dat heel leuk!
Lauranne, die ook iets mocht meebrengen voor onze fotoronde, was jammer genoeg ziek. We kijken uit naar jouw foto's, maar laat je nu maar even lekker verwennen thuis... veel beterschap!
Kaim, onze weerman van deze week, gooide met onze dobbelsteen en na ons weekje vakantie zal het opnieuw een fotoronde worden.








Voordat we aan onze woensdagnamiddag konden beginnen gingen we nog, zoals beloofd, de move tegen pesten oefenen in de speelzaal. Gelukkig kregen we veel hulp van enkele echte danseressen, die helemaal vooraan dansten: zo konden we toch nog een beetje piepen naar de vele en snelle danspasjes!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten