vrijdag 9 november 2012

Lekker druk dagje!

Vandaag is onze dag weer supersnel omgevlogen. Terwijl de kinderen van het 2de leerjaar gingen lezen in groepjes, maakte het 1ste leerjaar een toets van de schrijfletters. Het 2de leerjaar leerde de hoofdletter K van Kaim en Kirsten schrijven tijdens het leesatelier van het 1ste leerjaar.


Daarna was het tijd voor onze vakantie-ronde. Lauranne vertelde enthousiast over ' Herfstkriebels ' in Bokrijk en liet ons verschillende leuke foto's zien, waar kabouters opstonden die liedjes zongen om zo het bosmonster weg te jagen. Malik had een mooie trui aan, die in hij Turkijke gekocht had. In de stad waar Malik op vakantie was stond ook een kermis en hij basket veel, als hij in Turkije is.



Na onze godsdienstles gingen we het treinspoor, dat verschillende kleuters van Kristie gemaakt hadden, meten. We hadden onze bordlat van 1 meter nodig, want het was echt wel een hééél lang spoor wat ze met Knex - blokjes gemaakt hadden. Knap gedaan, hoor!




 
 

Namiddag trakteerde Serafino voor zijn 7de verjaardag op heerlijke pannekoeken, die zijn mama en papa voor ons gemaakt hadden. Dank je wel!








 
Met ons buikje vol speelden we toffe buitenspelletjes zoals Chinese voetbal en vlaggenspel. Toen het bijna tijd was om naar huis en kreeg hij later in het ziekenhuis 4 draadjes aan zijn wenkbrauw. Flinke Arvid, hopelijk heb je tijdens het weekend niet te veel pijn gehad en we zullen je maandag in de klas extra verwennen!
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten