zaterdag 17 november 2012

Hiep hiep hoera!

Na ons tweewekelijks leesatelier mochten Kato en Julie vandaag vertellen in onze vakantie - ronde. Kato had foto's bij van haar vakanie in Egypte. We zagen een mooi gebruinde Kato met haar vriendinnetje Jill (die ze op vakantie had leren kennen ), een feestbus, een vrouw met een slang rond haar lichaam, Kato bij een palmboom,... Ze vertelde dat de datum van hun vakantie op de foto's stond, dus noemden we even de maanden van het jaar op en ontdekten we dat de 8ste maand augustus is. Kato liet ook nog een armbandje met ogen, dat ze in Egypte gekocht had en geluk bracht, rondgaan in de kring.

Julie liet haar klasgenoten kiezen:wilden ze foto's zien van haar vakantie of van haar uitstap naar de Efteling? Er werd gestemd en de Efteling kreeg de meeste stemmen. Julie toonde ons foto's haarzelf aan een winkeltje, van haar zusje en haar mammie, van een auto-attractie,...

Goed verteld, flinke dames!



Na de godsdienstles trakteerde Chloë voor haar 7de verjaardag op heerlijke frietjes en hamburgertjes.

Een dikke profictiat, lieve meid!

Dank je wel, Steven en Esther voor het bakken van de heerlijke frietjes...

Chloë en Kato

Malik en Anouk

Julie en Selim
 

Chiela, Jade en Senne

Sigi, Milla en Lauranna
 
Natuurlijk werd er ook gezongen voor Chloë

Kaim, Serafino, Free, Senne, Eser, Sem en Milan
Voordat we gingen zwemmen, genoten we buiten nog even van de frisse lucht. Veel kinderen hielden zich enthousiast bezig met het rapen van bladeren. De bladeren werden in de kar van Anouk gegooid en dan reden we naar de groene bak. We hadden Kirsten ook nog goed laten verschieten: we vroegen haar om te kijken hoeveel bladeren we al in de groene bak gegooid hadden en toen ze de bak open deed, sprong Free eruit. Dat was echt lachen!


Het zwemmen was ook erg leuk en leerrijk: de grootste groep heeft vandaag de armbeweging geleerd en een klein groepje heeft nog eens extre geoefend op drijven en de beenbeweging.
Moe maar voldoen kunnen we aan ons weekend beginnen... Geniet ervan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten