maandag 5 mei 2014

Hiep hiep hoera voor de grootste Milan - supporter!

Na een heerlijk verlengd weekend mochten we vanmorgen wel heel speciaal bezoek verwelkomen in onze school. Een enthousiaste groep leerkrachten uit Taiwan wilden graag meer weten over de werking van een Freinetschool en daarom kwamen ze eens een kijkje nemen in onze klassen. Dus was het voor Romeo wel héél spannend, want hij mocht naar aanleiding van zijn 7de verjaardag zijn levenslijn voorstellen met op de achtergrond heel wat fototoestellen en een filmcamera van de bezoekers uit Taiwan. Maar hij deed dat supergoed! Romeo had een mooi boekje gemaakt, waarin al zijn speciale momenten stonden: zijn geboorte, zijn 1ste vliegreis naar Italië, zijn 1ste zwembeurt, een gekke carnavalfoto, ... Romeo had ook heel wat spulletjes bij: prachtige fotoboeken, de schattige das die  hij droeg toen hij bruidsjongen was op de trouw van zijn mama en papa, zijn doopsuiker, zijn 1ste medailles en zeker niet te vergeten... een kleine en oh zo coole jogging van zijn lievelingsvoetbalploeg Milan! Een hele dikke proficiat met je 7de verjaardag, Romeo!








zijn doopsuiker

zijn 1ste medailles

zijn schattige das


zijn 1ste jasje

zijn coole, gouden sportschoenen

zijn mooie jogging van voetbalploeg Milan
Na de praatronde verdeelden we de klastaken, waarvoor we deze week verantwoordelijk zijn... En onze plantenverzorger Emre merkte al meteen op dat onze komkommerzaadjes al uitgegroeid zijn tot een héél klein plantje: goed hé!




Na onze middagpauze trakteerde Romeo ons op lekkere tomatensoep met balletjes: mmmm, wat een goed recept van zijn oma! Ook een dikke dank je wel voor jouw klaskado, Romeo: lijm, verf en schrijfpotloden... allemaal spulletjes die we erg goed kunnen gebruiken in onze klas!












Met ons gevuld buikje gingen we meteen terug aan de slag, want eind deze week moet ons moederdagkadootje helemaal klaar zijn... zodat we zondag onze lieve mama's kunnen verrassen hé... Vanmiddag schreven we ons moederdaggedicht en drukten we de kaart, waarop we ons gedicht zullen plakken. Francesca, de mama van Romeo, hielp ons fijn bij deze activiteiten.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten