zaterdag 5 april 2014

Onze dag heerlijk en gezond begonnen....

Gisteren zijn we onze dag héél fijn begonnen met een gezond en lekker ontbijt, aangeboden door de stad Genk. We hadden deze week in onze klas de voedingsdriehoek besproken en in het mooie ontbijtbuffet zagen we veel dingen terugkomen: allerlei broodjes met granen, vele soorten fruit en groenten, verse eitjes, kazen,.... Wat was dat genieten! Zo willen we wel elke schooldag wel beginnen, hoor!





































Na het ontbijt gingen de ( groot ) ouders luisteren naar een informatiesessie van een diëtiste, terwijl wij met onze actua - ronde starten. Journalisten van de week waren Kyana en Zyna. Verslaggever Serafino vulde onze praatrondekaft in.

Zyna had een artikel bij over de film ' Frozen '. Ze vertelde dat het een hele populaire film was, waar veel mensen naar zijn gaan kijken... vandaar dat de film op nummer 1 staat.  Het is een film die gemaakt is met de computer en er worden ook mooie liedjes in gezongen. Miet begon er spontaan van te zingen en we hoorden dat het goed was! ' Toystory ' verdiende de 2de plaats.

Kyana was niet op school, omdat haar mama en papa in het huwelijksbootje stapten. Via deze weg willen we jullie een dikke proficiat wensen: héél veel geluk samen, An en Jonathan!





Namiddag werkten we nog verder aan onze paasmobiel... Om 15u gingen we, samen met alle andere klassen, naar de speelzaal, om de jarigen van deze maand nog eens extra in de kijker te zetten en lekker hard hen te zingen.










We wensen iedereen een hele fijne paasvakantie met héééél veel lekkere paaseitjes en hopelijk ook een beetje zon. Tot binnenkort!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten