donderdag 3 april 2014

Hiep hiep hoera voor Miet!

Tijdens ons kamp mocht Miet al 8 kaarsjes op haar pannenkoek uitblazen en vandaag vierden haar verjaardag in onze klas. Miet had heel wat mooie foto's verzameld uit haar baby - peuter en kleutertijd. We zagen op de foto's dat Miet vroeger dikwijls 2 staartjes droeg en dat ze een leuk vriendje had in het kinderdagverblijf, waar ze als baby en peuter naar toe ging. Miet toonde ons ook heel wat speelgoed, waar ze heel graag mee gespeeld heeft: een babypop, een grote pony, een handtasje, .... En ze paste het kroontje van haar 1ste verjaardag nog eens, maar dat was natuurlijk vééééél te klein!











Na onze rekentoetsen en de speeltijd mochten we, samen met de kleuters, ons geknutseld paaszakje gaan zoeken in de schooltuin. Sommige kinderen vonden hun zakje meteen, maar er waren ook paaszakjes die wel heel erg goed verstopt waren. Maar uiteindelijk kon iedereen met een blij gezichtje en een goed gevuld zakje terug naar de klas.























Namiddag knutselden we een Paasmobiel en trakteerde Miet ons ook nog op zelfgemaakte cake, appel - en aardbeientaart. Dank je wel, Miet, voor de heerlijke traktatie en nog eens een dikke proficiat met je 8ste verjaardag, grote meid!

 Amira maakte een verjaardagskaartje voor Miet en zorgde ervoor dat alle kinderen hun naam erbij schreven. Fijn, Amira!

Rara, wie is dit?













In de afsluitronde bespraken we de voedingsdriehoek goed en morgenvroeg zullen we kunnen genieten van een lekker en gezond ontbijt... Mmmm, we kijken er al naar uit!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten