donderdag 14 november 2013

Twee jarigen en een nieuwe look!

Vanmorgen stelden de twee broers Luca en Serafino hun levenslijn voor  met foto's vanaf hun babyperiode tot grote jongens uit  het lager onderwijs. Hun verjaardagen schelen zich maar 6 dagen, maar er zit wel twee jaar tussen hun geboortejaar. Ze hadden ook allebei een kaars bij met een mooie doek en een band die tussen de meter en het gedoopte baby'tje gebonden wordt. Dat is typisch voor een Grieks doopfeest. Ook het verbranden van een stukje babyhaar is een Griekse traditie. We vergeleken ook nog het gewicht en de lengte op de geboortekaartjes en ... Luca was de grootste en de zwaarste! Fijn verteld, jongens!








Na de speeltijd mochten we ons laten verwennen door het kappersteam van de mama van Jill uit de klas van Ingrid. Maar liefst 32 lieve zevendejaars studenten maakten ons echt heel mooi met vlechtjes, krulletjes, dotjes,... De meisjes uit onze klas genoten er echt van! Maar ook sommige stoere jongens lieten zich een nieuwe look maken met gel of wax.






















Alleen jammer dat onze ' hair ' een beetje in de ' wair ' ging tijdens de turnles... Maar niet getreurd, want in de klas had de mama en papa van Luca en Serafino gezorgd voor een lekker stukje cake en een sapje. Ook gaven de jongens nog 3 mooie boeken aan onze klas: 2 weetboeken over natuur en 1 voorleesboek van Sinterklaas. Natuurlijk konden we niet wachten om daar in te kijken... dus las Kirsten ons al het begin van het splinternieuwe boek voor: wordt vervolgd! Sem en Thijs maakten een mooi klaskaartje om aan onze feestvarkentjes te geven. Nog een hele dikke proficiat, Luca en Serafino!










We sloten onze drukke, maar toffe dag af met een modeshow. Alle kinderen van onze school lieten trots hun nieuwe kapsel zien aan hun ouders en kregen van de kapsters nog een leuke verrassing cadeau. Een dikke dank je wel, Wendy en het kappersteam!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten