dinsdag 10 september 2013

Hiphop!

Vorige week konden jullie al lezen dat we in ons klasje bezig waren met onderzoekjes i.v.m. verschillende dansstijlen. Omdat het ' de week van de sport ' is, leek het ons wel héél leuk om de theorie die we in de bibboekjes vonden eens om te zetten in de praktijk. Dus deden we een oproep en onze klasmama Francesca regelde ons een leuke dansleraar. Maar... het was niet zomaar een dansleraar... het was niemand minder dan Yass uit The Voice!

We begonnen onze coole hiphoples met een goede opwarming van onze spiertjes...





Romeo, Luca, Arvid en Emre





Miet deed een stretchoefening voor met Yass.... en wat deed ze dat goed!







Daarna leerden we heel wat coole passen uit de hiphopdanswereld... Alle kinderen deden goed hun best en er waren zelfs kids bij met echt danstalent!















Liam


Amira

Arvid 







En na al hard,maar echt leuk oefenen ... was het jammer genoeg tijd om naar huis te gaan. Maar eerst nog even ons lichaam ontspannen... Wat ging de tijd ( veel te ) snel om!





Natuurlijk maakten we nog een leuke klasfoto met Yass... en jullie kunnen zien dat Thijs al serieus de smaak te pakken heeft...


Als kers op de taart kregen we nog een handtekening van onze bekende dansleraar...Kato ( = een hevige fan )  haar dag kan niet meer stuk!








 

Dank je wel voor je supercoole hiphoples, Yass! Dank je wel om dit voor ons te regelen, Francesca!

1 opmerking: