dinsdag 7 februari 2017

Uitnodiging maken met monodruk

Omdat het letterfeest ( waar we echt super naar uitkijken ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ) steeds dichterbij komt, maakten we gisteren onze uitnodigingen.

In het zedenleerklasje schreven we de praktische zaken ( wanneer? waar? ... ) i.v.m. ons letterfeest; niet in ons klasje ... want ons smartbord had de ' mondayblues ' en wou niet meewerken.

Samen met Emily ( de tante van Nette ) en An ( de mama van Arke )  leerden we ' monodruk ' kennen. In de verf mochten we letters schrijven met onze vingers. We letten goed op, want alles moest in spiegelschrift. Niet zo gemakkelijk, maar wel hรฉรฉรฉl leuk om te doen!

Tijdens de klasraad van vorige week had Lorena het idee om een letterslinger te maken als versiering tijdens het letterfeest. Nette bracht daarvoor grote plastic letters mee, die we op een blad konden overtrekken en versieren met verf, stiften, .... Dat gaat een mooie slinger worden! Superideetjes, Lorena๐Ÿ’ช en Nette๐Ÿ’ช!

Zieke kindjes, niet getreurd ... jullie mogen ook een coole uitnodiging maken als jullie terug zijn: hรฉรฉl vรฉรฉl beterschap hรฉ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜!

Een dikke dank je wel voor jullie helpende handen, Emily en An ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ!


































Geen opmerkingen:

Een reactie posten