donderdag 16 februari 2017

Heerlijke letterkoekjes maken

Gisteren werden we wel heel erg verwend door Kaan.

Hij had voor zijn gezonde voedingsronde heel wat soorten fruit bij. Kaan kon aan de hand van zijn mooie posters veel vertellen over fruit: waarom fruit zo goed is voor je lichaam, welk fruit je in welk land kan vinden, wat je allemaal met fruit kunt doen,... Samen met zijn mama had hij zelfs een superleuk gedicht gemaakt over fruit:wat knap zeg!

Omdat het ' tutti frutti - dag ' was, staken we de mandelo's in onze boekentas voor thuis en kozen we maar al te graag verschillende fruitsoorten ( die in kleine stukjes gesneden waren ) uit het fruitbuffet van Kaan. Wat smulden we tijdens de speeltijd heerlijk van ons bakje fruitπŸ‰πŸ‡πŸπŸ’πŸ“πŸπŸ‹πŸŒ.


Giuseppe had een leuke poster gemaakt van groenten en fruit en wist bij elke foto te vertellen waarvoor het goed was: voor onze bloedvaten, om goed op toilet te kunnen gaan, voor ons geheugen,...
 Bloemkool, druiven, maΓ―s, ... al deze dingen zorgen ervoor dat we ons erg goed voelen en dat ons lichaam niet snel ziek wordt.

Kaan en Giuseppe, jullie mogen supertrots zijn. Wat een leerrijke en leuke gezonde voedingsronde, jongensπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ!



















Volgende week zijn Nette en Arke aan de beurt met een familieronde. We kijken er naar uit, vriendjes!


Wat hadden we vandaag een superleuke namiddag😍😍😍😍!

We staken ( samen met 6  lieve mama's / oma's ) onze handen uit onze mouwen en maakten mooie en waarschijnlijk ook heerlijke letterkoekjes om te trakteren tijdens ons letterfeest van morgen.

Kindjes die vorige week ziek waren, kregen vanmiddag ook nog de kans om hun uitnodiging te drukken zodat ook zij een mooie herinnering hebben voor later ... als ze groot zijn 😊.

Een dikke dank je wel voor jullie helpende handen en de voorbereidingen ... voor en achter de schermen. Zonder jullie hadden we deze leuke activiteit niet kunnen doen dus ....πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹...!























































Geen opmerkingen:

Een reactie posten