dinsdag 19 mei 2015

Ons koekjeswinkeltje

Deze namiddag werkten we aan de laatste voorbereidingen van ' ons koekjeswinkeltje '. De wafels verpakken, een lintje er rond binden, een dankkaartje aanhangen, de ' finishing touch ' aan onze reclameposters geven,... We deden het allemaal met veel plezier: het werd dan ook echt TEAMWORK: leuk om te zien!

Yara, Joke en Amber trokken naamstokjes om te bepalen wie ging verkopen in ons winkeltje. Yarne en Laura konden met onze kassa goed oefenen met de euro's en de eurocenten. Janneke zorgde ervoor dat alle kopers rustig in de rij gingen staan en Jeff ging klas per klas roepen om naar ons winkeltje te komen. De koekjes - en wafelverkoop werd een echt succes; jammer genoeg moesten we kinderen teleurstellen, omdat onze voorraad op een wip uitverkocht was... Dank jullie wel allemaal voor jullie steun! Met de centjes zullen we tuingereedschap, dat we nog nodig hebben, gaan kopen voor onze schooltuin.





























In onze afsluitronde liet Joke haar staart,die ze dit weekend had laten afknippen, zien. En ze had nog een mooi foldertje bij over de bloemenstad, waar ze vroeger woonde.

Noƫmie las trots haar brief, die in een fles zat, voor: die had ze dit weekend gekregen bij haar Furby, een communiecadeau waar ze wel heel erg blij mee was.






2 opmerkingen:

  1. Fantastisch! Jammer dat ze zo snel uitverkocht waren maar ontzettend goed gedaan!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super! Ik ben blij dat ik iets heb kunnen betekenen!

    BeantwoordenVerwijderen