vrijdag 5 december 2014

Kronkeldiedoe en Sinterklaasfeest

We begonnen onze dag zeer sportief, want we gingen ( samen met het 2de leerjaar ) naar het sportcentrum voor ' Kronkeldiedoe '. Wat een leuke dingen waren daar allemaal te beleven: een superhoog klimkasteel, knotsgekke fietsjes, een opgeblazen lange rups, een klauterparcours, een klimmuur,... te veel om op te noemen. En natuurlijk zongen we het Kronkeldiedoe- lied samen met heel wat kinderen uit andere Genkse scholen.
We hebben er echt van genoten!

Dank je wel, lieve ouders voor het vervoer en de extra begeleiding tijdens deze sportactiviteit.




Joke

Kyana















































Om 13 uur was het dan eindelijk zover: Sinterklaas kwam op bezoek in onze school. Allereerst stelde de Sint zijn leuke Pieten voor en daarna was het de beurt aan de kinderen. Elke klas liet hun dansje, gedichtje,... zien aan Sinterklaas. En Sinterklaas zag dat het goed was!  Ons klasje zong het liedje
' Sinterklaas is jarig '. Jammer genoeg kon Mirja niet begeleiden met haar accordeon, omdat Alexander ziek was. Maar gelukkig was er bij de Pieten ook een muzikale Piet, die toevallig ook een accordeon bij had! Om ons klascadeau te vinden tussen alle andere cadeautjes, moesten we eerst een Sint - en Pietencode oplossen, maar dat ging supervlot!
Alle kinderen kregen van de lieve Sint een mooi boek met een speculaas en een mandarijn.

Na zo'n heerlijke dag kunnen we nu fijn genieten van het Sinterklaasweekend en ons extra dagje vrij. Heel graag tot dinsdag, lieve kindjes van het 1ste leerjaar!








































Geen opmerkingen:

Een reactie posten