vrijdag 21 maart 2014

Kampatelier

Woensdag was meester Yves in onze klas, omdat Kirsten in Brussel ( ja, véééél file !!! ) naar een bijscholing van ons smartbord ging. In onze sportronde stelde Thijs zijn favoriete sport voor: bmx ' en. En niet zomaar rijden op een fiets, neen... Thijs liet ons foto's zien van allerlei knappe stunts: wauw! Iedereen hing aan zijn lippen en was serieus onder de indruk van zijn " kunnen ".












Omdat het donderdag zo'n prachtige dag was, deden we namiddag onze klasraad buiten in het zonnetje. Na lang aftellen vertrekken we volgende woensdag eindelijk op kamp ( joepieeeeeeeee! ), en daarom verdeelden we de plaatsen in de auto's en kozen we bij wie we graag op de kamer zouden slapen. Senne en Selim vertelden ons ook wat er allemaal verteld werd op de vorige kinderraad bij Rabia: ze gaan nieuwe posters maken met afspraken om in onze school op te hangen en we mogen c.d.'s meebrengen, die de kinderen van de 3de graad buiten zullen afpelen tijdens de speeltijd. Tijdens onze klasraad genoten ook nog van lekkere aardbeien, die Amélie voor ons meebracht. Mmm!




Vanmiddag deden we met alle kinderen van onze school een kampatelier. De 2de en 3de graad bedrukten hun kamp t- shirt, versierden hun workshopkaart en maakten ' Move stock ' affiches. De kleuters en de 1ste graad beleefden veel pret aan het ontwerpen van grote kampvlaggen. Wat een fijne afsluiter van de week! Nu maar goed uitrusten in het weekend, zodat we goed fit zijn om volgende week op kamp te vertrekken hé...




























Geen opmerkingen:

Een reactie posten