dinsdag 25 maart 2014

Drukken van onze kampt - shirts

Jaja, wij zijn er héééééééééééélemaal klaar voor om morgen op kamp te vertrekken. We kunnen echt niet meer wachten!  Hopelijk lukt het inpakken van de koffers thuis ook goed... Denken jullie ook nog aan de sis - kaart van jullie zoon / dochter? In onze boekentas steekt ook nog een blauw movestockkaartje om onze naam op te schrijven en aan onze koffer te hangen.

Vanmiddag deden we de laatste voorbereidingen in de eetzaal, samen met de kleutertjes. We drukten op ons wit t- shirt een groen freinet on the move - mannetje met een ' peace - teken ' in zijn handjes, want ons kampthema zal ' Movestock ' zijn. En we versierden ons moveshopkaart, die we donderdag nodig zullen hebben tijdens de kampworkshops. Omdat de t- shirts nog wat moesten drogen, nemen de kleuterleidsters donderdag onze t - shirts mee, zodat we ze vrijdag zeker kunnen aan doen op ons Movestockfestival.

Slaap lekker vannacht in jullie eigen bedje... zodat we morgenvroeg goed uitgerust en met een happy gezichtje op kamp kunnen vertrekken.
























Geen opmerkingen:

Een reactie posten