vrijdag 21 december 2012

Ons Kerstfeestje

Elke dag zagen we grote, kleine, dikke, ronde,... pakjes bijkomen onder ons klein... maar supergezellig kerstboompje. En deze namiddag was het dan eindelijk zover: ons kerstfeestje! We gingen allemaal in de kring zitten en om de beurt kreeg ieder van ons een kadootje van een klasgenoot. Echt héél leuk!















Nadat we allemaal samen met onze kadootjes geposeerd hadden, was het tijd voor CHAMPAGNE, want van spannend afwachten en uitpakken krijg je dorst !!!


We smulden ook van de lekkere dingen die de kinderen hadden meegebracht: dank je wel aan de mama's die iets heerlijks gebakken hadden!
En natuurlijk dansten we nog op leuke clips die we zagen op ons smartbord en speelden we nog met de spelletjes die we hadden meegebracht.
Alleen zoooo...  jammer dat een namiddag zo snel omvliegt en het alweer tijd was om alles op te ruimen, in te pakken en  ons klaar te maken voor........... 2 WEKEN VAKANTIE!!!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne vakantie en gezellige feestdagen en we zien ons terug in 2013 hé... Groetjes, Kirsten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten