donderdag 6 december 2012

Eindelijk... 6 december!

Terwijl we deze morgen de letterkoekjes, die Sinterklaas op onze kussens van onze praatronde had gelegd, opsmulden ... speelde Feyza op haar blokfluit een leuk sinterklaasliedje.
Natuurlijk kreeg ze hiervoor een welverdiend applaus!



Na de speeltijd was het dan eindelijk zover! We zagen Sinterklaas op de speelplaats aankomen.... en haastten ons naar de eetzaal waar alle kinderen een plaatsje zochten. Elke klas gaf het beste van zichzelf: een liedje, een toneeltje, een dansje of een gedichtje. Onze klas zong het zelfgemaakt liedje ' Dag Sinterklaas! ' en Marijke ( de mama van Lauranne ) begeleidde ons met de piano. Toen alle klassen aan de beurt waren geweest, probeerde de Sint alle zelfgemaakte staffen eens uit: hij vond ze allemaal wel heel mooi, maar ofwel waren te slap of te zwaar of te kort... Dus kreeg de Sint een splinternieuwe staf die perfect bij hem pastte. Iedereen kreeg een lekker snoepzakje en als klaskado had de Sint een smart game voor ons bij: een soort puzzel om onze hersentjes goed te trainen.

 

 


 

 



Namiddag was Kirsten naar een bijscholing van ' Bewegen op school '. Eerst hadden we turnles en nadien konden we even uitrusten met de mooie film   ' Het paard van Sinterklaas '.

Voor iedereen een leuk, lang weekend! Morgen hebben we een dagje vrij en kunnen genieten van onze Sinterklaaskadootjes...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten