maandag 15 oktober 2012

Verkiezingen

Deze morgen vertrokken we  thuis met onze regenjas en wandelschoenen aan, maar jammer genoeg kon onze geplande wandeling samen met de kleuters niet doorgaan... omdat het echt te hard aan het regenen was. Maar toen onze praatronde erop zat, begon de zon te schijnen en hadden we natuurlijk spijt dat we onze wandeling afgelast hadden. Maar bij deze beloven we ( Kristie en ik ) dat jullie het bezoek aan De Maten zeker nog te goed hebben hé...

Gelukkig had de grootste kids van onze school nog iets leuks voor ons in petto...
We kregen tijdens de voormiddag regelmatig bezoek van enthousiaste kinderen uit het 5de en 6de leerjaar, die de ideeën van hun nieuwe partij kwamen voorstellen. Eén partij had het idee om een moestuin te maken in onze school, terwijl een andere partij de soep graag terug wou tijdens de middagpauze.
 Namiddag werden we dan uitgenodigd om onze stem uit te brengen in de klas van Rabia, die omgebouwd was tot een echt stembureau. We gaven eerst ons naamkaartje af, kleurden dan een bolletje rood voor de partij die wij het leukste vonden en staken onze stem in de stembus. Tenslotte moesten we nog een vingerafdruk stempelen om te bewijzen dat we echt wel gestemd hadden. Wat was dat een leuke ervaring: stemmen zoals ' de grote mensen ' dat gisteren gedaan hebben!











Geen opmerkingen:

Een reactie posten