dinsdag 16 oktober 2012

Handen uit de mouwen!

Hallo allemaal,

Omdat ik deze namiddag mdo's ( = bespreking van de kinderen van de klas ) heb gehad, zijn Joske ( de oma van Doris en Mona ) en Bianca ( de gokleerkracht ) zo lief geweest om de kindjes van mijn klas op te vangen. Dank je wel hiervoor!

Bianca maakte met één groepje kinderen Halloweensoep. De kinderen lazen stap voor stap het recept voor en sneden voorzichtig de groenten die ze zelf hadden meegebracht van thuis.Fijn dat aan alle ingrediënten gedacht was! Ze maakten ook griezelige spinnetjes van gehakt en spaghetti. Volgende week zullen we, voordat we aan onze Halloweentocht beginnen,proeven van een kommetje zelfgemaakte pompoensoep... Natuurlijk zijn we wel heel benieuwd hoe ze zal smaken, maar de hele school rook in ieder geval al heerlijk!





Joske ging aan de slag in de crea-klas. Ze knutselde, samen met de andere kinderen van onze klas, een grote kikker voor de wedstrijd van Het Belang van Limburg. De kikker moet natuurlijk nog goed drogen en afgewerkt worden, maar ik vind dat jullie zeker en vast de tickets naar de Efteling verdienen.







Nog even een mededeling: Donderdag 18 oktober zal Arvid tijdens onze middagpauze trakteren op frietjes en moeten jullie dus geen boterhammetjes meebrengen.

Groetjes en tot morgen,
Kirsten 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten