vrijdag 14 september 2012

Hiep hiep hoera, Jade!

Selim en Anouk mochten vandaag iets meebrengen voor onze vakantieronde. Selim bracht een trommel mee, die hij in Turkije bij zijn oma gekocht had. Anouk had een klein poesje bij; ze vertelde dat ze vroeger tijdens het carnaval in Ieper met echte poezen gooiden, maar dat ze dat nu ( gelukkig ) met pluche poesjes doen...



Kaim en Arvid hadden vandaag ook iets bij om te tonen: Kaim bracht een cactusvijg mee en Arvid liet ons een kaartje van Turkije zien.



Na heel wat hard werken trakteerde Jade tijdens onze middagpauze op frietjes voor haar verjaardag: mmmm... dat smaakte... eens iets anders dan boterhammetjes hé!

Een dikke proficiat, Jade!




Met ons vol buikje gingen we namiddag opnieuw aan de slag. Kaim, Feyza en Chloë deden een onderzoekje over de cactusvrucht, terwijl de anderen in de hoekjes werkten.

Thijs heel geconcentreerd bezig met de strijkparels...

Malik en Serafino zijn superhandig met naald en draad...

Eser, Kato en Milan bouwen hun droomhuis...

Free en Selim hebben het ook naar hun zin...

Milan koos voor de bouwhoek...

Chiela, Jade ( verstopt achter de boeken ) en Senne in ons splinternieuw, gezellig  leesklasje...

Arvid en Sigi wilden graag een tekening maken...
Tijdens de afsluitronde stelden Kaim, Feyza en Chloë hun onderzoekje voor en mochten we natuurlijk proeven van de cactusvrucht. De meeste kinderen vonden het lekker... het smaakte naar peer... maar er zaten wel veel pitjes in!




En na onze klastaken gingen we nog even buiten spelen voor Jade haar verjaardag ...



Geen opmerkingen:

Een reactie posten