maandag 5 december 2016

Zie ginds vaart ons bootje...

Bericht geschreven door stagiair Giovanni:

In de ochtend herhaalden we de letters 'h' en 'w'. We startten met een leuk en actief spelletje. Hoorde je de 'w'? Dan moest je op je hurken zitten. Hoorde je de 'h'? Dan moest je zo hoog als een huis springen. Door dit leerrijk spelletje werden we allemaal wakker!





Sinterklaas had een groot probleem, zijn boot was stuk. De stoomboot van de Sint zonk. Ons klasje kreeg de eer om het probleem op te lossen door zelf een boot te bouwen. Vandaag zijn we ons bootje gaan testen. Dat lukte zeer goed, want alle bootjes dreven, waren waterdicht en waren niet breekbaar.
Een dikke duim voor iedereen!

 Ik stuurde een bericht naar de Sint, hij was zeer tevreden! Hij kan nu met een gerust hart naar Spanje vertrekken! Onderweg kwamen we ook de brievenbus van de post tegen en hebben al onze brieven ( vrije teksten, tekeningen, ... ) voor de Sint gepost. Tijdens onze wandeling hebben we ook aandacht besteed voor het verkeer. Zo leerden we veilig oversteken en hadden we aandacht voor enkele verkeersborden. Voortaan altijd veilig een straat oversteken! 



























Geen opmerkingen:

Een reactie posten