vrijdag 9 december 2016

Een dikke knuffel voor iedereen!

Bericht geschreven door stagiair Giovanni:

Wat een toffe dagen dat wij achter de rug hebben gehad, boordevol leuke en leerrijke activiteiten!
Dinsdag hielden we een pepernotenquiz. Alle vraagjes gingen over de Sint! Het groepje dat juist antwoordde, kreeg telkens een pepernoot! Dat was smullen!
















Donderdag leerden we de letter 'o' schrijven. Met ons klasje maakten we de letter 'o' met alle kinderen uit onze klas! Wat een grote 'O'!



We gingen ook naar de trap voor de getallenlijn tot en met 8 te maken. Iedereen kreeg een cijfertje en moest op de juiste treden gaan staan! Nu vergeten we de getallenlijn tot en met 8 nooit meer!







Ook gingen we aan de slag met hoekenwerk. We leerden bootjes vouwen, met de Ipad maakten we een 'tableau vivant' en maakten we mooie maandposters. Iedere maand had wel iets speciaals, dat mochten de leerlingen uitzoeken! Tijdens de techniekronde bracht Hannes een zelfgemaakt kompas mee. Tijdens hoekenwerk mochten de leerlingen een echt kompas gebruiken om alle windrichtingen te zoeken! Wat een klus!






Vrijdag hielden Gloria en Emre een actuaronde. Gloria vertelde ons meer over 'Rode Neuzen Dag'. Ze zamelden geld in voor kinderen die gepest werden. Emre nam een krantenartikel mee over cadeautjes. Want tijdens de Sinterklaas-periode kregen veel kinderen cadeautjes van de Sint.






Mijn twee stageweken zitten er op! Ik ga jullie (b)engeltjes allemaal missen! Tot snel.

Liefs, meester Giovanni


Geen opmerkingen:

Een reactie posten