vrijdag 6 december 2013

Sintbezoek en ons 2de schoolatelier

Eindelijk was het vandaag zover! De goede, lieve Sint kwam in ons school op bezoek. Nog voordat de bel ging, werden we op de speelplaats al verrast door 2 Zwarte Pieten. Toen alle kinderen in onze mooi versierde speelzaal zaten, zagen we de Sint buiten de kou trotseren... Alle klasjes kwamen om de beurt naar voren om " een act " te doen: wij droegen ons sinterklaasgedichtje enthousiast voor en de kindjes van het 1ste leerjaar lieten ook nog aan Sinterklaas  horen hoe goed ze al kunnen lezen. We kregen allemaal een zakje voor lekkers en een klascadeau. Dat cadeau deden we pas open toen we terug in de klas waren... het waren 2 leuke smart games, waarmee we heel erg blij zijn! Nog een dikke pluim aan de kids van de 3de graad, want zij praatten " alle acts " aan elkaar: supertof gedaan!






































Namiddag deden we ons 2de schoolatelier. Bij Kirsten en Martine ( in het kookatelier ) werden er heel wat speculaasjes gebakken. Ook versierden ze zakjes om de versgebakken speculaasjes in te steken. Niet zo heel veel tijd dus voor vééééééééél foto's te trekken...
Het was een drukke, maar erg geslaagde vrijdag... Maar nu zijn we klaar voor het weekend... Geniet allemaal van het Sinterklaasweekend!





















Geen opmerkingen:

Een reactie posten