donderdag 8 juni 2017

Leuke volksspelen!

Wat hadden we deze voormiddag veel plezier met de superleuke volksspelletjes op de speelplaats: tonnenspel, hoefwerpen, sjoelbak, trou madam,... te veel om op te noemen!

Ook de klas van Kristie / Els, de jongens en meisjes van het 2de leerjaar en verschillende andere scholen waren van de partij. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰!

Een dikke dank je wel, Fien ( oma van Amber ) om een groepje kids te begeleiden.

Op de foto's kunnen jullie zien dat we erg enthousiast waren om te spelen en dat we héél graag supporterden voor onze klasgenootjes. Zalig om te zien 😍😍😍!










































































Gisteren begonnen we onze morgen met de cultuurronde van Kaan en Nette.

Kaan liet ons kennismaken met het Ferrarimuseum in ItaliΓ«. Hij vertelde het zo goed en hij had ook mooie posters gemaakt: de jongens hingen aan de lippen van Kaan. Hij liet ons ook nog een kort filmpje zien van fragmenten uit het Ferrarimuseum en een snelle Ferrari die over de weg reed. Stoer hΓ©!

Nette was op bezoek geweest bij een kunstenares uit Genk; zij maakt beelden uit verschillende materialen. Al die prachtige kunstwerken konden we zien op de leuke power point en een filmpje, waarop we zagen hoe zo'n beeld gemaakt wordt.
Nette gaat zelf ook naar de kunstacademie en al haar werkjes staan  in het cultureel centrum van Zonhoven tentoongesteld : wow, Nette, je mag fier zijn ... wat ben jij een handige meid!

Kaan en Nette, πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ super gedaan!



















Geen opmerkingen:

Een reactie posten